Verifiëren 0 0.00

0-Artikelen
Laden 0.00
Totaal 0.00
Gratis verzending! MJ-CL41C (2 stuks) Magnetische type 1/4 ''10% Koper Messing flow switch 8mm buizen

Gratis verzending! MJ-CL41C (2 stuks) Magnetische type 1/4 &39;&39;10% Koper Messing flow switch 8mm buizen

€ 22.00
€ 23.27
 

Op Voorraad
Productcijfer

stromingsschakelaar is de aanwezigheid of afwezigheid van flow through de output schakelaar stuursignaal om de water sensor schakelaar, de belangrijkste schakelaar signaal. verdeeld in specifieke soorten normaal open en normaal gesloten type, in de belangrijkste water controle werk flow monitoring rol te spelen. waterstroom schakelaar en relais gebruik met de gebruikelijke componenten van de water controlesysteem, gemakkelijk te gebruiken, geen power is de flow schakelaar op. Merknaam : MOJO
Model Nummer : MJ-CL41 Cstroom bereik : 1.2-12 L/MIN
materiaal : Messing materiaal
Diameter : 1/4 ''  Product Voordeel1. milieubescherming ontwerp
2. Messing materiaal
3. Kleine, praktische en hoge precisie
4. kan willekeurige Hoek aanpassing  NOTE :
1. Wanneer magnetische materialen of om stromingsschakelaar een magnetische kracht materialen buurt stromingsschakelaar zijn kenmerken kan veranderen.
2.voorkomen deeltjes, diverse in de stroom schakelaar, in de inlaat moet installeren screen pack.
3.In het gebruik van de waterstroom schakelaar voordat lees de parameters dat als er nog vragen om onze fabriek technische personeel overleg.
4.In het proces van installatie en gebruik moet samenwerken relais (power in 3 W hieronder), opdat vanwege switch power kleine en reed uitbranden.
5.de waterstroom schakelaar installatie gebruik omgeving aan sterke trillingen en schudden plaats, voorkomen waterstromingsschakelaar produceren valse actie.  verpakking & Levering producten zijn verpakt in dozen, gebruik schuim schokabsorptie en compressie om schade in transit.ook kan aangepast door uw verzoek. verzending Termijn1.CHINA POST LUCHTPOSTals de eerste keuze, en alle gratis verzending term is gebaseerd op CHINA POST LUCHTPOST.
2. wilt u veranderen express bedrijf te werken, informeer ons, zodat om opnieuw controleren de verzendkosten.
3. Als u geselecteerde de verzendkosten meer dan je had betalen, we hebben het recht levering manier.
4. Alle derusland vriendenmoet de bestelling met uw hele naam en volledige adres met juiste postcode zodat u geplukt de pakket gemakkelijk en snel. De beste manier is om geselecteerde DHL als de eerste keuze als de dringende bestelling.
5. Alle debrazilië vriendenmoet de bestelling in uw naam en adres, ook met de belastingplichtige registratienummer (ook als uw land heeft elke nieuwe regel, gelieve als uw land zeggen), zodat je kunt het pakket gemakkelijk.
6. Alle de klant vrienden moet weten als u geselecteerde DHL weet de detail over DHL, als u niet eens met de DHL regel en niet halen de parcel, dan de pakket zal terugkeer naar ons maar zal gebeuren terugkeer kosten, dat ook kan uw verantwoordelijkheid! Gelieve worden opgemerkt.
7. De totaal is exclusief de invoerbelasting en andere soorten belasting, denk eraan.

Gegevensblad

diy benodigdheden:
sanitair
Modelnummer:
MJ-CL41C
Merknaam:
MOJO

Producten in categorie