Fiets achterderailleur Keramische Verzegelde Lager Neuswiel Aluminium katrol keramische Neuswiel 11 t

Fiets achterderailleur Keramische Verzegelde Lager Neuswiel Aluminium katrol keramische Neuswiel 11 t

€ 14.89
 

Op Voorraad
Productcijfer

fiets achterderailleur Keramische Verzegelde Lager Neuswiel Aluminium katrol keramische Neuswiel 11 t keramische lager, CNC Legering Gefreesd gewicht : 11g specificatie : 6 gaten 11 T gelden 9 speed (27 speed) Achterderailleur verzendvoorwaarden1.Wereldwijde verzending.( met uitzondering van enkele landen en apo/fpo)
2. bestellingen tijdige na de betaling verificatie.
3. wij verschepen slechts aan bevestigd adres orde. Uw bestelling adres moet uw verschepend adres.
4. de getoonde afbeeldingen zijn niet de werkelijke item en zijn alleen voor uw referentie.
5. transittijd van de service wordt verstrekt door de drager en uitsluit weekends en op feestdagen. Doorvoer kan variëren, in het bijzonder tijdens de feestdagen.
6. als je nog niet te ontvangen uw orderafter 30 dagen na betaling, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw bestelling op te sporen en weer terug naar u zo snel mogelijk. Ons doel is de klanttevredenheid!/terugkeer terugbetaling1. u 7 dagen om ons te contacteren en om terug te keren het 30 dagen na de datum ontvangst. Als het item is in uw bezit meer dan 7 dagen, het zal worden beschouwd en we zullen niet issuea terugbetaling of vervanging aan u. Er zijn geen uitzonderingen!Het verschepen kosten te dragen door zowel verkoper als koper in de helft.
2. alle geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking en je moet ons voorzien van de tracking-nummer verzendkosten, specifieke reden voor de terugkeer, en uw bestelling id.
3. wij vergoeden u winnen uw volledige bedrag, na ontvangst van het object in de originele verpakking staat en met alle onderdelen en accessoires meegeleverd, nadat de koper en verkoper te annuleren de transactie uit aliexpress. Of, kunt u ervoor kiezen om een vervangende te hebben.
4. zullen dragen alle het verschepen kosten als het product( s) is( geïnteresseerd) niet zoals geadverteerd.feedback Handhaven wij hoge kwaliteitsnormen en streven naar 100 % tevredenheid van de klant! Feedback is zeer belangrijk. Verzoeken wij dat u onmiddellijk contact met ons op voordat u ons neutrale of negatieve feedback, zodat we kunnen uitvoeren uw tevredenheid.Het is onmogelijk om problemen aan te pakken als we niet weten over hen!

Gegevensblad

Componenten:
Derailleurs
Modelnummer:
JY-G22C
Type:
Rear Derailleur
Materiaal:
Aluminium
Totale capaciteit:
11T
Merknaam:
GUB
Toestellen:
27 Speed
color:
Red, Blue,Black, Gold,Titanium
weight:
11g
bearing:
ceramic sealed bearings

Producten in categorie