Gratis verzending MJ-P4 4mm Moer cap buisleidingen connectors

Gratis verzending MJ-P4 4mm Moer cap buisleidingen connectors

€ 14.00
€ 14.96
 

Op Voorraad
Productcijfer

beschrijving en voordeel :  2. Slang connectors
3. PP materiaal
4. Alle grootte is beschikbaar moer cap materiaal : PPdraad Buitendiameter : 4mm  kleur : Wit  geschikt voor uiteenlopende toepassingen in farmaceutische, voedsel en drank, laboratorium, chemische verwerking en overhandigen, en afdrukken enetikettering.   producten zijn verpakt in dozen, gebruik schuim schokabsorptie en compressie om schade in transit.
ook kan aangepast door uw verzoek. verzending Termijn1.CHINA POST LUCHTPOSTals de eerste keuze, en alle gratis verzending term is gebaseerd op CHINA POST LUCHTPOST.
2. wilt u veranderen express bedrijf te werken, informeer ons, zodat om opnieuw controleren de verzendkosten.
3. Als u geselecteerde de verzendkosten meer dan je had betalen, we hebben het recht levering manier.
4. Alle derusland vriendenmoet de bestelling met uw hele naam en volledige adres met juiste postcode zodat u geplukt de pakket gemakkelijk en snel. De beste manier is om geselecteerde DHL als de eerste keuze als de dringende bestelling.
5. Alle debrazilië vriendenmoet de bestelling in uw naam en adres, ook met de belastingplichtige registratienummer (ook als uw land heeft elke nieuwe regel, gelieve als uw land zeggen), zodat je kunt het pakket gemakkelijk.
6. Alle de klant vrienden moet weten als u geselecteerde DHL weet de detail over DHL, als u niet eens met de DHL regel en niet halen de parcel, dan de pakket zal terugkeer naar ons maar zal gebeuren terugkeer kosten, dat ook kan uw verantwoordelijkheid! Gelieve worden opgemerkt.
7. De totaal is exclusief de invoerbelasting en andere soorten belasting, denk eraan.Betalingstermijn1.Alipayals de eerste keuze, Andere betalingstermijn pls chatten met ons. (we onze eigen website).
2. Behalve de alipay, de transformeren lading is klant side.
3. betalen de bestelling binnen 3 dagen na kopen, en we je binnen 3 ~ 5 dagen na betaling. 

Gegevensblad

Type:
Cap
Materiaal:
Plastic
Aansluiting:
Flens
Vorm:
Equal
Modelnummer:
MJ-P4
Kopcode:
circle

Producten in categorie